Настільна версія
мова | язык

Джолі почаювала з гепардами посеред пустелі

11 Жовтня, 22:04

Поділитися:

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі знялася у фотосесії з гепардами, аби привернути увагу світу до проблем навколишнього середовища.

Зірка з'явилася у новому, ювілейному номері Harpers Bazaar. До 150-річчя видання Енджі не просто поїхала до пустелі в Наміб, де позувала в оточенні диких тварин, а й написала відкритого листа. У ньому Джолі ділиться думками щодо прав жінок та щодо відповідальності людства перед наступними поколіннями.

Акторка зауважила, що коли їй запропонували написати цього листа, то перше про що вона подумала: якою була жінка, котра читала журнал 150 років тому, в 1867-му році? І щоб вона подумала про сучасних жінок?

"Це був світ без автомобілів, сучасних антибіотиків та електричного освітлення. Більшість людей не жили довше 50 років, і жінки, як і раніше, могли померти під час пологів", - написала Джолі.

Зірка уточню, що у той час жінки не мали права здобувати низку професій, як то лікар, науковець, юрист. Також їм не давали право голосу на виборах.

"Гадаю, що якщо б ця жінка-читач Bazaar побачила нас зараз, вона була б здивована. І оскільки вона, мабуть, замислювалася про права жінок у своєму житті, я думаю, що вона була б вдячна", - зауважила Анджеліна.

Джолі закликала усіх, хто читає її листа, приєднатися до неї й подумати про те, як ми всі можемо сприяти кращому майбутньому:

"Існує багато чого, що ми не можемо передбачити про світ через 150 років. Але ми знаємо, що наші правнуки будуть жити з наслідками рішень, які ми приймаємо зараз, так само, як ми можемо простежити джерело проблем, з якими ми сьогодні стикаємося, до їхнього коріння в попередні століття".

Також актриса підняла тему диких тварин, котрих відловлюють браконьєри заради хутра. Тож не просто так Енджі знялася поряд з гепардами, котрими опікується фонд N/A'an Ku Sê.

"Я вперше зустрілася з ними (гепардами) в 2015-му році, коли вони були маленькими дитинчатами, і наша сім'я спонсорувала їх. Вони осиротіли і ледь не померли. Їх вилікували, але їх не можна повернути у дику природу, оскільки вони втратили страх перед людьми і їх можуть вбити, якщо вони зайдуть на територію сільського господарства", - пояснила зірка.

"Ці гепарди не є домашніми тваринами, і жодна дика тварина ніколи не повинно бути домашньою. Вони надихають нас допомогти зберегти цих унікальних, величних істот в дикій природі, що є лише одним з багатьох кроків для збереження навколишнього середовища для майбутніх поколінь", - резюмувала Джолі.
Помилковий заголовок — L;jks gjxf.dfkf p utgfhlfvb gjcthtl gecntks

11 Жовтня, 22:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон