Настільна версія
мова | язык

Новий кліп Шурова: Чічкан, хіпі та "жінка, яка тримає дзен"

17 Жовтня, 22:02

Поділитися:

Саме у розпал жовтня Pianoбой Діма Шуров вирішив нагадати про минулі літні дні.

Музикант презентував символічне відео на пісню "Полуничне небо", у якому намалював ідеальну картинку з щасливими закоханими людьми.

У кліпі, до речі, знялися дружина Оля та син Лев Шурови. А ще – світські друзі Діми, зокрема, художник Ілля Чічкан.
"У відео є все, що я люблю: мирне небо, український дім з індійськими ковдрами, діти, які радісно казяться, дорослі з їхніми проблемами і моментами щастя, закохані, які сваряться, але миряться, художники і їхні картини, музиканти та їхня сцена, найкрасивіша природа моєї країни, смачний літній стіл, вино і навіть барабанщик-буддист!" - прокоментував Шуров.
"Що мені ще потрібно від життя? Щоб уся ця дивовижно ідеалістична картинка стала реальністю для всіх моїх співвітчизників. У відео зашифровано багато символів, але, присягаюся, вийшло це не спеціально", - запевнив Діма.
"Починається воно з ловця снів - індіанського амулета, що захищає його власника від злих духів. Висить цей амулет в старенькому, але відремонтованому хіпанському фольксвагені, яким керують закохані люди. Для мене цей фольксваген - це Україна, а закохані люди за його кермом - це ми з вами... Далі розгадуйте цей містичний кліп самі", - запропонував музикант.
Помилковий заголовок — Yjdbq rksg Iehjdf^ Xsxrfy? [sgs nf @;syrf? zrf nhbvf' lpty@
17 Жовтня, 22:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій