Настільна версія
мова | язык

Стильна фотосесія 70-річної Ніни Матвієнко підкорила інтернет

1 Листопада, 20:32

Поділитися:

Народна артистка України Ніна Матвієнко, яка нещодавно відзначила 70-річчя, знялася у дуже стильному фотосеті.

Матвієнко знялася для видання JS та поділилася секретами краси.

Про духовну красу

Ніна Матвієнко вважає, що усе, що ми бачимо на обличчі людини, йде із середини.

Щаслива людина завжди прекрасна. А щоби бути щасливою, потрібно навчитися прощати. Якщо тобі зробили погано, зашкодили – відпусти. Від того, що триматимеш образу всередині, гірше буде лише тобі, – ділиться артистка.

Про стрес
Для краси та гармонії дуже важливо навчитися контролювати рівень стресу в житті. Я глибоко вірю в те, що всі хвороби й несправності в організмі пов’язані саме з ним. Зрозуміло, трапляється всяке: проблеми завжди супроводжують людину. Проте можна принаймні не провокувати власноруч стресові ситуації. Бережіть себе.

Про догляд за волоссям

“Прийнято вважати, що з віком волосся жінки має ставати коротшим, та мені здається, що тут усе залежить від комфорту. Я люблю своє довге волосся й поки мені зручно, обрізати його не буду. Догляд у мене максимально простий — шампунь, бальзам та маска. Цього літа почала фарбуватися хною, яка не лише має приємний натуральний колір, а й піклується про волосся, заповнюючи його”, – каже Ніна Матвієнко.

Про активність

За словами артистки, вона ніколи особливо не займалася спортом, однак завжди багато працювала. Для Матвієнко заміняли фітнес постійні репетиції, гастролі та концерти.

“Але зараз виступи втомлюють мене, тому я виходжу на сцену досить рідко, в особливих випадках. А щоби залишатися активною та підтримувати здоров’я в порядку, наразі займаюся за авторською системою Quadro System”, – додає артистка.

Про генетику

“У мене в родині всі жінки мають гарну від природи шкіру та сильне волосся”, – розповіла Матвієнко.

Про воду
Вода є джерелом молодості шкіри й організму загалом. Я з великою пошаною ставлюся до цієї могутньої стихії. Перебуваючи поблизу моря, завжди подумки спілкуюся з ним. Є таке повір’я: щоби вода була ласкавою до тебе та зберігала твою красу, треба попросити її про це.

Помилковий заголовок — Cnbkmyf ajnjctcsz 70-hsxyjї Ysyb Vfnds'yrj gslrjhbkf synthytn

1 Листопада, 20:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)