Настільна версія
мова | язык

“Millenium Award” нагорода для Бейонсе!

25 Травня, 20:17

Поділитися:

Презентувавши свій новий сингл Бейонсе отримала головну нагороду від журналу Billboard. 
Стіві Вандер вірно підмітив: «Бейонсе створила історію, не маючи навіть 30 років!»

Хоча й інші – в тому числі її родина, перша леді Мікаелла Обама, Леді Гага, Бейбіфейс, Боно, Барбара Стрейзен та продюсер її пісні «Single Ladies» The-Dream – оцінили блискучий розвиток її кар’єри за останнє десятиліття під час інтро відео співачки на пісенному Billboard Music Awards 2011, яке відбулося у неділю.

«Я дуже пишаюсь тим, якою вона є, прикладом, який вона подає стільком жінкам. І я щиро вітаю її з сьогоднішнім успіхом», сказала Мікаелла Обама, перед тим, як Бейонсе отримала найвище нагороду вечора, Billboard Millennium Award.

Довівши, що вона гідна похвали, Бейонсе урочисто представила свій сигл «Run the World (Girls)», який увійде до її альбому «4», вихід якого запланований на це літо.

Почавши своє соло, попередньо записане відео на екрані позаду співачки перетворилося в численну армію Бейонсе, які марширували та танцювали під супровід Jungle Beat. Танцюристки, деякі з прапорами, вийшли підтримати співачку, розриваючи стукотом своїх підборів весь зал, під потоком феєрверків. Це мало незабутній ефект.

Помилковий заголовок — “Ьшддутшгь Фцфкв” yfujhjlf lkz <tqjyct!

25 Травня, 20:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків