Настільна версія
мова | язык

50-річна Джулія Робертс в розкішному вбранні знялася для глянцю

16 Листопада, 21:20

Поділитися:

Залишатися красивою і квітучою в своєму віці актрисі допомагають спорт і правильне харчування. Відома американська актриса і продюсер Джулія Робертс знялася у фотосесії для листопадового випуску Harper's Bazaar.

На фото для обкладинки зірка вбралася в гарне червоне плаття з весняної колекції Ralph & Russo. Бренд славиться своїми колекціями розкішних суконь. Серед прихильниць модного будинку безліч знаменитих красунь: Анжеліна Джолі, Бейонсе, Єва Лонгорія, Елізабет Херлі, Пенелопа Крус і багато інших. Тому не дивно, що цей наряд був обраний для обкладинки - від повітряного сукні червоного відтінку неможливо відвести погляд.

Залишатися красивою і квітучою в своєму віці актрисі допомагають спорт і правильне харчування.

Також в інтерв'ю виданню, Джулія розповіла про свого чоловіка, 48-річному операторі Денієла модер: "До зустрічі з чоловіком я була маленькою егоїстичною дівчиною, яка думає тільки про зйомки", - визнається Джулія. "Коли я думаю про те, що надає моєму житті сенсу і змушує мене сяяти зсередини, я відразу думаю про чоловіка. Це все він", - сказала актриса.

Джулія і Деніел перебувають у шлюбі з 2002 року, вони виховують трьох дітей: 12-річних близнюків - Фіннеас і Хейзел і 10-річного Генрі.
Помилковий заголовок — 50-hsxyf L;eksz Hj,thnc d hjprsiyjve d,hfyys pyzkfcz lkz ukzyw.

16 Листопада, 21:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон