Настільна версія
мова | язык

С.К.А.Й. Запис пісні РАЗОМ (Польша) 2011

25 Травня, 23:26

Поділитися:

Вокаліст гурту С.К.А.Й. –Олег Собчук, приєднався до громадської кампанії «Бо я шукав притулку…» - Люблін (Польща)

Вже кілька років поспіль в польському місті Люблін, проводиться широкомасштабна громадська компанія «Бо я шукав притулку...», спрямована на підтримку міжнаціональних інтеграційних процесів в польському суспільстві, розвиток культурного діалогу та подоланню стереотипів (деколи негативних), котрі перешкоджають цьому діалогу.

Гурт С.К.А.Й. від самого початку компанії приєднався до цієї благочинної акції, тим самим підтримуючи українську діаспору в Польщі, беручи участь у різноманітних заходах організованих в рамах компанії. В травні 2011 була записана пісня-гімн під назвою "РАЗОМ" (музика - польський композитор, аранжувальник і музичний продюсер Маріуш Останьскі, текст-Марцін Вонсовкі – польський артист кабаре та шоумен). Окрім Олега Собчука (С.К.А.Й), до виконання та запису цього гімну організатори запросили польську співачку Сильвію Лясок та кубинського музиканта і співака – Дайделя Борхеса.

"Беручи участь у цьому проекті, я відкрив нові можливості свого вокалу, адже раніше не доводилось співати у подібному стилі. Пісня стане гідним подарунком прихильникам творчості гурту "С.К.А.Й." не лише в Україні, але й закордоном" – коментує Олег Собчук, лідер гурту С.К.А.Й

Пісня вийшла дійсно міжнародною, не лише через свою багатомовність (артисти заспівали її польською, українською, іспанською та англійською мовами), але поєднала в собі латиноамериканські ритми, звуки української сопілки та далеке відлуння африканського етно.
Помилковий заголовок — C/R/F/Q/ Pfgbc gscys HFPJV (Gjkmif) 2011

25 Травня, 23:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора