Настільна версія
мова | язык

Руслана перенесла серйозну операцію на обличчі

11 Грудня, 20:20

Поділитися:

Зірка повідомила про медичне втручання в соцмережі Переможниця Євробачення-2004 українська співачка і волонтер Руслана Лижичко повідомила своїм прихильникам, що перенесла операцію на оці. 

Про це співачка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Руслана повідомила, що сьогодні вночі вилітає до Бухаресту, так як повинна брати участь у журі національного відбору учасника від Румунії на Євробачення-2018. Крім того, співачка попередила, що невелика зміна іміджу пов'язана з тим, що їй довелося перенести операцію на оці. 

"Сьогодні мала операцію на око. І вночі вилітаю у Бухарест. Завтра я запрошена бути в жюрі національного відбору учасника від Румунії на Євробачення 2018, голосування відбудеться у прямому ефірі. Я покажу своє півгодинне шоу всім прихильникам, що весь час слідкують за Євробаченням. Хочу всім повідомити, що невелика зміна іміджу буде пов'язана лише з операцією напередодні. Гарантую, що на драйв та нашу енергію це не вплине! Емоцій буде ще більше! Люблю всіх і з нетерпінням чекаю на зустріч у Румунії!" - написала співачка.

На фотографіях, які опублікувала Руслана, видно, що у співачки забинтован ліве око. Причини, за яких співачці довелося зробити операцію – не розголошуються.
Помилковий заголовок — Heckfyf gthtytckf cthqjpye jgthfws. yf j,kbxxs

11 Грудня, 20:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон