Настільна версія
мова | язык

«Друга Ріка» презентувала новий альбом

20 Грудня, 20:52

Поділитися:

Сьомий за рахунком студійний альбом гурту отримав назву «Піраміда». 

Платівка вже доступна для прослуховування на всіх офіційних ресурсах гурту, а також на платформах Google Music, iTunes та Apple Music.

За двадцяти однорічну історію музиканти провели чимало пошуків та експериментів. Кожен з яких, без сумніву, вплинув на створення «Піраміди». Дев'ять самобутніх треків з нового альбому разом складаються у єдину лінію з довершеним сюжетом. У змістовному сенсі — це добірка, яка трек за треком розкриває та пояснює сприйняття світу зрілою людиною.

Усе життя, незалежно від свого покликання та голосів у головах, кожен з нас будує свою піраміду. Вона складається з особистих перемог, зустрічей, невдач. Збудувавши її, ми отримуємо шанс побачити себе такими, якими ми є. «Піраміду» «Другої Ріки» – можна почути.

«Незважаючи на те, що тема втрати і страху не на останньому місці, альбом, на мою думку, звучить як антиутопія. Він переповнений любов’ю, сексом та життям — як воно є» – Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга Ріка».

Робота над альбомом тривала більше року. За цей час окремими синглами вийшли: «Монстр», «Ангел» і «Ти є я». З новим релізом Валерій Харчишин втілює давню мрію. У двох треках («Секрет» і «Доки я не пішов») звучать духові: валторна, труба і тромбон. У цілому ж саунд «Піраміди» – вчасне ствердження у крихкій площині українського року. Саунд-продюсер платівки – Віталій Телезин.

«Ми таки збудували свою «Піраміду», до якої йшли все своє життя. І ми вдячні Богу за всі Його уроки, що дарував нам дорогою до цієї вершини. Цей альбом, ця «Піраміда» — є те, ким ми хотіли бути все своє життя» – Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга Ріка».

Вперше нову платівку гурт зіграє 31 грудня у Лондоні. А вже наприкінці зими «Друга Ріка» відправиться у тур містами України, що розпочнеться у Львові і завершиться великим концертом у Києві навесні 2018 року.
Помилковий заголовок — «Lheuf Hsrf» ghtptynedfkf yjdbq fkm,jv

20 Грудня, 20:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)