Настільна версія
мова | язык

До і після: співак Борис Апрєль став жінкою

22 Грудня, 17:42

Поділитися:

28 січня на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра восьмого сезону вокального проекту "Голос країни". В сліпих прослухуваннях взяв участь учасник проекту "Фабрика зірок 2" Борис Апрєль. Чоловік змінив стать і тепер виступає під псевдонімом Зіанджа.

Борис Максимович Круглов - справжнє ім'я артиста. Народився і провів дитинство у смт Чорноморське, АРК Крим, в родині кораблебудівника. Закінчив вокальну школу. 2012 року закінчив КНУКіМ. Його батьки, а також старші брат та сестра і зараз живуть у Чорноморському.

Кар'єра Бориса почалася з "Фабрики зірок 2", де він у результаті глядацького голосування став фіналістом. Борис Апрєль — автор більшості власних пісень.

25 квітня 2010 року Маша Єфросиніна оголосила, що Борис Апрєль зник, і ніхто не знає про місце його знаходження. 6 травня повідомили, що він знайшовся в Ялті і тепер знаходиться в одній з київських клінік. На той момент він був фізично та психологічно виснажений, потребував медичної допомоги, тому його розмістили в клініці в Києві, де лікарі і поставили Борисові діагноз "нервова анорексія".

12 грудня 2014 року, на свій 24-й день народження, Борис Апрель зробив камінг-аут, пояснивши, що він транссексуалка. Апрель переїхав до Лос-Анджелеса, зробив собі операцію для зміни грудей на жіночі, і тепер прохає називати його Ейпріл. Співачка повідомила своїм фанатам у Instagram, що зараз перебуває у стосунках і працює над записом свого першого англомовного альбому. Також Ейпріл видалила усі свої старі акаунти у соціальних мережах.

Помилковий заголовок — Lj s gsckz^ cgsdfr <jhbc Fgh'km cnfd ;syrj.

22 Грудня, 17:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій