Настільна версія
мова | язык

Антитіла представили новий кліп «TDME» («Там, де ми є»)

22 Грудня, 18:23

Поділитися:

Головного героя у відеороботі зобразив багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання Олег Лісогор.

Днями поп-рокери Антитіла презентували кліп на свій новий сингл «TDME» («Там, де ми є»).
За словами режисера Радислава Лукіна, який до цього знімав короткометражний фільм у Чорнобилі, це були найекстремальніші зйомки у його житті.

За сюжетом, герой кліпу – радянський океанолог Слава Курилов – кидається у воду з борту круїзного лайнера і за три дні долає сто кілометрів уплав, щоб звільниться від тоталітарного радянського режиму. У кліпі Антитіл його утілив багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання Олег Лісогор.
«Ми плавали просто у крижаному морі! Я зазвичай поринаю на Водохреща, але в практиці такого загартування немає. За сюжетом, нам довелося не тільки зануритися, поплавати, а й полежати у холодній воді близько 20 хвилин. Крім цього, в усі знімальні дні був різкий пронизливий вітер, руки буквально студеніли. Але результат мене вразив», – розповів головний герой виднограю.
Для прем'єри кліпу Антитіла розшукали дружину океанолога Слави Курилова, який надихнув їх на створення пісні «TDME».

«Це дуже символічно, адже Слава провів в океані дні з 13 по 15 грудня, і ми їх вважаємо його другим днем народження. Я дуже рада, що кліп про мого чоловіка побачив світ, адже його вчинок мотивує і надихає людей не здаватися на шляху до своєї мети. Перебуваючи в Ізраїлі, мені було дуже незвично побачити те, що екранізували історію Слави в Україні через сорок років», – поділилася Олена Генделева-Курилова.
Помилковий заголовок — Fynbnskf ghtlcnfdbkb yjdbq rksg «ЕВЬУ» («Nfv? lt vb '»)
22 Грудня, 18:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)