Настільна версія
мова | язык

Періс Хілтон заручилася з актором українського походження

3 Січня, 21:33

Поділитися:

Актор українського походження Кріс Зілка запропонував руку та серце відомій світській дамі Періс Хілтон. 

Пара практично одночасно повідомила світу про своє рішення через соціальні мережі.
"Кохання мого життя сказала мені "Так!" Я дуже щасливий, дякую! Я тебе дуже люблю!" — пише Кріс. Годиною пізніше Періс Хілтон розмістила романтичне відео і написала: "Я сказала "Так!"

Хілтон також прокоментувала подію у своєму акаунті в "Twitter".
"Це таке щастя заручитися з коханням всього мого життя. Мій кращий друг, моя друга половинка. Ідеальний для мене у всіх сенсах. Такий відданий, лояльний, люблячий і добрий. Я найщасливіша дівчина в світі! Моя мрія здійснилася!" — написала наречена у соціальній мережі.
Твіти наречених вже набирають рекордну кількість "лайків", а романтичне відео, де юнак вручає обраниці каблучку, вже налічує близько трьох мільйонів переглядів.
Кріс Сеттлмайр народився у місті Уоррен в штаті Огайо. У якості творчого псевдоніма він взяв дівоче прізвище матері — Зілка. Серед його предків українці та росіяни. Кріс найбільш відомий за трилогією MTV "Вже можна. Проте дуже страшно!" та ролями у серіалах "Таємне коло", "10 причин моєї смерті" та "Соціопат".
Більш впізнаваною є Періс, проте відома вона більше за рахунок бурхливого особистого життя, чисельних відомих бойфрендів та скандалів.
Помилковий заголовок — Gthsc {sknjy pfhexbkfcz p frnjhjv erhfїycmrjuj gj[jl;tyyz

3 Січня, 21:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)