Настільна версія
мова | язык

Запасайтеся квитками! Найочікуваніші концерти 2018 року в Україні

4 Січня, 22:08

Поділитися:

2018-й припас цілу торбу приємних сюрпризів для українських меломанів.

 В 2018 році українську публіку буде чекати багато неймовірних шоу. Рік ознаменується масою концертів світових зірок, поверненням улюблених музикантів. Ставку організатори, втім, зробили на "класику жанру" - у тренді старий добрий рок і поп-виконавці. Для українців виступлять Gorillaz, Franz Ferdinand, Thirty Seconds to Mars, а також інші не менш легендарні групи і артисти. Styler пропонує ознайомитися з найочікуванішими на наш погляд концертами 2018 року, які не залишать байдужими практично нікого.

Thirty Seconds to Mars

Для шанувальників рок-музики цей рік підготував дійсно неймовірні подарунки. Так, 30 квітня в українців буде унікальна можливість почути наживо групу, яка проводить в турах так багато часу, що потрапила в Книгу рекордів Гіннесса, а також побачити нове шоу з оскароносним Джаредом Лето в головній ролі. Саме так - в Україну після трирічної перерви повертаються Thirty Seconds to Mars!
Концерт у київському Палаці спорту стане частиною великого європейського туру на підтримку нового альбому Джареда Лето і компанії "Walk On Water". Але щоб насолодитися відмінним звуком одного з найкращих рок-гуртів світу, шанувальникам доведеться гарненько витрусити свій гаманець, адже вартість квитків починається від 1100 гривень.

Deep Purple

Одна з найбільш знакових груп в історії рок-н-ролу, включена в однойменний Зал слави, - готова до зустрічі з українськими шанувальниками! Запалювати і рвати Київ на шматки своїм звучанням Deep Purple будуть 6 червня. До речі, концерт у Палаці спорту, найімовірніше, стане останнім українським виступом в історії легендарної команди.

Franz Ferdinand

Одна з найпопулярніших британських інді-рок-груп Franz Ferdinand вперше виступить в Україні! Концерт гурту відбудеться 13 червня в Києві на арт-заводі "Платформа".
Група зіграє головні хіти та нові пісні з майбутнього альбому "Always Ascending", реліз якого відбудеться 9 лютого 2018 року.

The Chemical Brothers

Британський музичний дует, що працює в жанрі електронної музики, став першим хедлайнером фестивалю Atlas Weekend 2018, який пройде з 4 по 8 липня на території ВДНГ.
Нагадаємо, що кожен виступ The Chemical Brothers - це не тільки відомі танцювальні хіти та нові композиції, але і повне занурення у віртуальну реальність, яку з допомогою свого шоу "брати" створюють не тільки на сцені, але і в залі. Їхні живі виступи містять великі екрани візуалізації, психоделічні зображення, стробоскопи, лазери. Українців, одним словом, чекає незабутнє дійство!

Gorillaz

Виступ групи, що увійшла в Книгу рекордів Гіннеса як "найуспішніший віртуальний проект", відбудеться в рамках UPark Festival, який пройде під Аркою дружби народів Хрещатого парку в Києві.
25 липня українці почують наживо вже відомі "Feel Good Inc.", "Clint Eastwood", "Stylo", "Rock The House" і, звичайно ж, новий альбом "Humanz". Також в цей день на одній сцені з Gorillaz виступить низка зарубіжних і українських артистів, імена яких будуть оголошені пізніше.

Imagine Dragons

31 серпня легендарні американці вперше за 10 років свого існування виступлять в Україні, та ще й відразу дадуть грандіозний концерт на НСК "Олімпійський"!
Виступ Imagine Dragons пройде в рамках великого туру на підтримку платівки "Evolve".
Хто не в курсі, то на рахунку Imagine Dragons понад 20 міжнародних музичних нагород і близько 80 номінацій. Група номінована на дві премії Grammy в 2018 році. На її рахунку виступи на більшості найбільших фестивалів, включаючи Glastonbury, Reading & Leeds, Lollapalooza і не тільки. Ці американські хлопці точно в курсі, чим можна вразити українську публіку!

Олег Винник

8 березня самий затребуваний і гастролюючий артист країни привітає українок зі святом Весни концертом на Льодовій арені у Броварах. Саме там відбудеться концерт під назвою "Про любов". Думаєте: куди там Олегу до Imagine Dragons? Скажіть це тисячам представницям прекрасної статі, які вже розкупили майже всі квитки на концерт головного романтика української сцени!

Помилковий заголовок — Pfgfcfqntcz rdbnrfvb! Yfqjxsredfysis rjywthnb 2018 hjre d Erhfїys

4 Січня, 22:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків