Настільна версія
мова | язык

"Раша гудбай": відомий продюсер розповів, кому був вигідний скандал з Сердючкою на Євробачення 2007

12 Січня, 18:14

Поділитися:

За інцидентом стоять конкретні люди У скандалі з піснею Вєрки Сердючки "Dancing Lasha Tumbai" замішаний російський "Перший канал". 

Про це в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" заявив український продюсер Юрій Нікітін. "Для початку важливо розуміти, що Вєрка Сердючка ніколи не співала фразу" Раша гудбай". Це була спланована кампанія проти самого популярного артиста на території всього пострадянського простору Данилко і його персонажа", - сказав він. "Все почалося з російського "Першого каналу". Саме там ще до оголошення результатів голосування" Євробачення "почався весь цей словесний марення. І одна з причин, яка на поверхні - Вєрка Сердючка обійшла російський гурт "Серебро"- особистий проект глави "Першого каналу" Костянтина Ернста і російського музичного продюсера Максима Фадєєва", - додав продюсер.

Нікітін розповів, що з 14 років у нього була своя музична група, в якій він грав у вільний час. Але одного разу, коли проходив практику на швейній фабриці, зрозумів, що більше не може суміщати дві свої пристрасті та зробив вибір на користь музики ...

Це був 1986-й рік. Через чотири роки він познайомився з Іриною Білик, і вони стали працювати разом. Вона - співачка, він - музикант. Всі думки і сили Юрій направив на розвиток вітчизняного музичного бізнесу в Україні, який після розпаду Радянського Союзу тільки починав зароджуватися.
Помилковий заголовок — @Hfif uel,fq@^ dsljvbq ghjl.cth hjpgjdsd? rjve ,ed dbuslybq crfylfk p Cthl.xrj. yf "dhj,fxtyyz 2007

12 Січня, 18:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван