Настільна версія
мова | язык

Співачка TAYANNA поміняє пісню для відбору на Євробачення

15 Січня, 20:37

Поділитися:

Щоб поборотися за право представити Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення" співачці TAYANNA доведеться поміняти пісню. Про це фаворитка торішнього українського відбору заявила в ефірі радіостанції NRJ.

"Євробачення - масштабний пісенний конкурс і за роки його існування утворився певний незмінний регламент, якого повинні дотримуватися всі бажаючі взяти в ньому участь. Мені дуже приємно, що слухачі радіостанцій NRJ і Люкс ФМ вибрали саме пісню" Квітка ". Адже ця композиція дуже близька моєму настрою. Але вона була виконана до першого вересня 2017- го року. Тоді як за умовами конкурсу, до цієї дати не може бути виконана ні сама пісня, ні будь-який її фрагмент ", - розповіла TAYANNA.

Пісню для "Євробачення" TAYANNA вибирала інтерактивним шляхом разом зі слухачами радіостанцій NRJ і Люкс ФМ, які зробили свій вибір на користь треку "Квітка" з нового україномовного альбому "Тримай мене".

За словами співачки, вона вже розпочала студійну роботу над новим конкурсним треком, який обіцяє презентувати найближчим часом.
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf ЕФНФТТФ gjvsyz' gscy. lkz dsl,jhe yf "dhj,fxtyyz

15 Січня, 20:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)