Настільна версія
мова | язык

Брітні несповна розуму?

26 Травня, 11:12

Поділитися:

Брітні Спірс - свого часу дивовижна співачка, яка, окрім таланту, могла пишатися своєю порядністю та хорошою поведінкою, останнім часом своїми вчинками змушує своїх шанувальників розвивати багато чуток з приводу її психічного стану. Тепер, за словами її батьків, очевидно фани мають рацію, звинувачуючи їхню дочку в тому, що вона психічно неврівноважена.

Сем Луфті, колишній менеджер Брітні Спірс, попросив суддю змусити співачку пройти психіатричне обстеження, щоб виявити її теперішній стан.

Луфі продовжує вести боротьбу з матір'ю Брітні, котра звинувачує його у маніпулюванні співачкою, про що писали у всьому світі. 

Екс менеджера також звинуватили в тому, що він таємно давав Брітні наркотики, та обмежував її спілкування з родиною та друзями.

Менеджер заперечує всі звинувачення, висунені Лінн у своїх спогадах, та досить швидко зібрав правову команду для їх спростування.

Луфті вимагає, щоб Брінті дала свідчення під присягою у суді, проте, за словами її батьків, вона психічно не здатна цього зробити.
Помилковий заголовок — <hsnys ytcgjdyf hjpeve&

26 Травня, 11:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій