Настільна версія
мова | язык

Переможці "Grammy 2018": Бруно Марс здобув найбільше нагород

29 Січня, 16:25

Поділитися:

У ніч із 28 на 29 січня в Лос-Анджелесі відбулася головна музична подія року — вручення премія "Grammy". Рекордсменами за кількістю зібраних нагород стали Бруно Марс та Кендрик Ламар. Про це повідомляє офіційний сайт "Grammy".

Американський співак Бруно Марс переміг у номінаціях "Запис року", "Альбом року", "Пісня року" і загалом отримав сім нагород. Музичні композиції "24K Magic" та "That`s What I Like", за які Марс отримав нагороди, мають на "YouTube" близько одного мільярда переглядів.

П'ять нагород за свою творчість отримав репер Кендрік Ламар. Його відеокліп на пісню "Humble" став найкращим серед інших. Композиція також перемогла у номінаціях "Реп-пісня" та "Реп-виконання". Ще дві нагороди Ламар отримав за реп-альбом "DAMN" та за пісню "Loyalty", яку він виконав у дуеті з Ріанною.

Усіх прихильників музики потішила перемога рок-зірок "Foo Fighters", які отримали нагороду в номінації "Краща рок-пісня" за свою композицію "Run". За премію в номінації "Кращий рок-альбомом" змагалися славнозвісні "Metallica", "Mastodon", "Queens Of The Stone Age". Переможцем у цій категорії визнали альбом "A Deeper Understanding" гурту "The War On Drugs".
Відкриттям цьогорічної премії стала канадська соул-співачка, переможниця в номінації "Кращий новий артист" — Алессія Кара. Музична кар’єра Алессії почалась у 2015 році. Незважаючи на нещодавній старт, пісні співачки були у ТОП-5 американського чарту і ТОП-20 канадського.

Поп-співак Ед Ширан отримав дві нагороди. Першу — у категорії "Кращий сольний поп-альбом", другу за свою пісню "Shape Of You". У категорії популярної музики Еду Ширану компанію склала співачка Шакіра. Вона перемогла в номінації "Кращий латинський поп-альбом".
"The Rolling Stones" отримали нагороду в категорії "Кращий традиційний блюз альбом" ("Blue & Lonesome").

Премія "Grammy" створена Американською асоціацією звукозаписувальної індустрії у 1958 році. Церемонія нагородження відбувається щорічно. Премія присуджується у 78 категоріях та 30 музикальних жанрах і є найпрестижнішою у світі сучасної музики. Цьогоріч відбулась 60-та церемонія нагородження.
Помилковий заголовок — Gthtvj;ws @Пкфььн 2018@^ <heyj Vfhc plj,ed yfq,skmit yfujhjl

29 Січня, 16:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій