Настільна версія
мова | язык

Вперше арабська жінка візьме участь у масштабному реслінг-шоу

29 Січня, 16:53

Поділитися:

Раніше Шадія Бзейзо працювала телеведучою та навіть керувала медіакомпанією.

Шадія Бзейзо є першою арабською жінкою, яка підписала контракт з американською компанією World Wrestling Entertainment. Про це повідомляє CNN.

31-річна жінка нещодавно розпочала інтенсивну тренувальну програму від компанії World Wrestling Entertainment в Орландо, Флорида. За допомогою професійних тренерів з кардіонавантажень, реслінгу, а також інструкторів знімань, Бзейзо сподівається рознести усіх конкуренток на ринзі вщент.

Наразі Бзейзо є досить досвідченою перед публікою, адже вона працювала телеведучою і навіть керувала приватною медіакомпанією, що розташована в Дубаї.

Жінка розпочала свою подорож у світ бойових мистецтв ще у 2014 році у статусі  професійної спортсменки джиу-джитсу. Відтоді Бзейзу взяла участь у кількох боях джиу-джитсу і завоювала синій пояс із трьома смугами.

Компанія WWE відома своїми реслінг-шоу, які зазвичай супроводжуються хореографічними боями. У них беруть участь герої, названі "Суперзірками", які грають роль конкретних персонажів відповідно до заданої сюжетної лінії.

Шадія каже, що участь у шоу для неї є можливістю заручити свою любов до бойових мистецтв із талантом робити шоу для телевізійних програмам. За словами Бзейзо, світ зможе побачити її на ринзі через 2 роки. Це залежить від її прогресу у тренуваннях.


Помилковий заголовок — Dgthit fhf,cmrf ;syrf dspmvt exfcnm e vfcinf,yjve htcksyu-ije

29 Січня, 16:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван