Настільна версія
мова | язык

Провокація від Brunettes Shoot Blondes – новий кліп “HIPS” про жіночі стегна

1 Лютого, 19:51

Поділитися:

У Brunettes Shoot Blondes подвійний реліз. Український гурт з Кривого Рогу, відомий світу креативними відео, презентує одночасно міні-альбом та кліп “HIPS”.

Раніше відео “Knock Knock” від команди BSB https://www.youtube.com/watch?v=RC_0NzJ2mWA на Facebook та YouTube зібрало більше 100 млн переглядів.

“HIPS” – головний трек з одноіменного EP. Новий кліп – це стильна робота з незвичними деталями та цікавими персонажами. Підготовка до зйомки тривала кілька місяців, сам знімальний процес – дві доби. У павільоні під Києвом збудували декорацію, що імітувала 3D простір. У кліпі багато дивних героїв: голуб з полароїдом, рожеві собаки та літаючі акули. Безліч яскравих кольорів, аналогових музичних інструментів та модних гаджетів. Brunettes Shoot Blondes знову зняли кліп без залучення режисера. Все – від ідеї до фінального монтажу зробила команда BSB та їх партнери Family Production.

Андрій Ковальов, вокаліст BSB, про кліп “HIPS”: "Цей кліп ми хотіли зробити трохи дивним. Тому шукали незвичні речі на блошиних ринках та купували щось цікаве у подорожах. Спеціально для відео в Берліні виготовили гітару, а інші аналогові інструменти, предмети інтер'єру зробили власноруч. Також ми спекли торт у формі жіночих стегон, бо пісня має назву “hips” (англ. – стегна)”.
Помилковий заголовок — Ghjdjrfwsz dsl Икгтуееуы Ырщще Идщтвуы – yjdbq rksg “РШЗЫ” ghj ;syjxs cntuyf
1 Лютого, 19:51

Поділитися:

navsi100.com

Теги: Brunettes Shoot Blondes, кліп, HIPS

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Амбросій, Денис, Іван