Настільна версія
мова | язык

ПРЕМ'ЄРА! ALEKSEEV презентує кліп на англомовний сингл «Forever»!

1 Лютого, 20:38

Поділитися:

Таїнство народження пісні в новому відео "Forever" - ALEKSEEV представив кліп-емоцію на англомовний сингл.

У кожній композиції від першого слова чорнилом на аркуші паперу до миті, коли її почує світ - ціле життя. У новій відео-роботі ALEKSEEV запрошує глядачів підглянути за лаштунки створення музики. Про що думає популярний виконавець, залишаючись наодинці із собою в момент творення? Танці під мелодію на улюблених вінілах, гра в футбол, роздуми під час ранкової кави, спогади почуттів - все заради пошуку необхідної емоції для кожного слова і звуку. Перемотуючи в пам'яті кадри зі свого життя знову і знову, артист надає потрібну забарвлення і «проживає» пісню.

За словами Алана Бадоєва, новий кліп на пісню «Forever» побудований виключно на особистості самого ALEKSEEV і показує, яким він є поза камерами.

«Кліп відрізняється від тих, які ми знімали раніше, адже, зазвичай, це були кіноісторії. Цього разу ми пішли іншим шляхом. Сконцентрували увагу на персоналіті Нікіти і його харизмі. У цьому відео ALEKSEEV можна розглянути, як під мікроскопом. Кліп вимагав великої зосередженості і розкутості. І Нікіта із завданням впорався на відмінно!»- розповідає режисер Алан Бадоєв.

«Forever» - це перша англомовна композиція в творчому портфоліо ALEKSEEV. Музику і слова пісні написали автори Кирило Павлов та Євген Матюшенко.

Нагадаємо, вже 16 лютого в Мінську відбудеться фінал Національного відбору на конкурс "Євробачення", де глядачі матимуть можливість проголосувати за ALEKSEEV і його пісню "Forever".
Помилковий заголовок — GHTVэ"HF! ФДУЛЫУУМ ghtptyne' rksg yf fyukjvjdybq cbyuk «Ащкумук»!
1 Лютого, 20:38

Поділитися:

navsi100.com

Теги: ALEKSEEV, відео, Forever

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван