Настільна версія
мова | язык

Сергій Бабкін перевтілиться в Графа Дракулу

8 Лютого, 19:16

Поділитися:

18 лютого в Києві на сцені Будинку Офіцерів відбудеться довгоочікуваний спектакльDRACULA, головну роль в якому гарячий серцем і душею Сергій Бабкін зіграє холоднокровного кровопивцю, а його «жертву» дружина Сніжана.

DRACULA– «новонароджений» вистава харківського театру «Прекрасні квіти». Він повідає остроэмоциональную історію про проживання неминучого для кожного з нас самотності.

Самі «Прекрасні квіти» кажуть, що DRACULA – їх найвідвертіший експеримент, і жартома називають такий театр «анатомічним».
Режисер вистави Артем Вусік розповідає:

«Мене завжди захоплювала ця історія, цей трепет перед вічністю, пізнання смерті за життя. Мені завжди здавалося, що Дракула — квінтесенція самотності, глибоко хвора людина, добре усвідомлює свою недугу. Всі інші персонажі теж нескінченно самотні, приречено блукають у світі пристрастей, які не з'єднують їх, а лише поглиблюють самотність. Тут і невиліковна біль, і радість божевілля, і любов, яка не в силах знайти своє втілення ні на цьому, ні на тому світі. Дивовижна легенда, не втрачає своєї щемливої гостроти і містичної таємниці».

У виставі грають:Артем Вусік, Денис Чмельов, Оксана Черкашина, Ігор Ключник. Міна Харкер грає дружина Бабкіна Сніжана Бабкіна.
Помилковий заголовок — Cthusq <f,rsy gthtdnskbnmcz d Uhfaf Lhfreke

8 Лютого, 19:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)