Настільна версія
мова | язык

Борис Апрель повертається на сцену

26 Травня, 12:32

Поділитися:

Епатажний учасник української Фабрики зірок-2, чи то хлопчик, чи то дівчинка Борис Апрель, планує в недалекому майбутньому повернутися в шоу-бізнес.

Як пише stars.glavred.info, багато хто не вірить у подальший творчий успіх учасників всіляких талант-шоу. Їх імена швидко забуваються, і дуже добре, якщо артистом зацікавиться продюсер. А якщо немає - прямий йому шлях у забуття.

Здавалося, заручившись підтримкою Наталії Могилевської, Борису Апрелю не варто було переживати за своє майбутнє. Але, випустивши один альбом під назвою Інкогніто, і знявши чотири кліпи, Борис Апрель зник з шоу-бізнесового обрію. Більше року про хлопця не було нічого чути. Здавалося, про нього всі забули.

Але ще одні підопічні Наталії Могилевської, учасниці групи REAL O пролили світло на ситуацію, і розповіли про те, що відбувається в житті Апреля.

Виявляється, 21-річний артист серйозно захопився фотографією, і можливо скоро навіть стане режисером. Так само Борис трудиться над новим проектом, подробиці про який триматися в суворій таємниці.

За словами дівчат, Боря повернеться в шоу-бізнес і ще дуже здивує всіх:

- Його поява буде феєрична! Зачекайте! - Запевняють вони.

Нагадаємо, Борис Апрель (справжнє ім'я - Круглов Борис) - український співак і автор пісень, один з учасників українського телевізійного проекту Фабрика зірок 2.
Помилковий заголовок — <jhbc Fghtkm gjdthnf'nmcz yf cwtye

26 Травня, 12:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків