Настільна версія
мова | язык

До зірок – перша пісня Время и Стекло українською мовою

15 Лютого, 20:28

Поділитися:

Гурт Время и Стекло презентував офіційний реліз кліпу До зірок. Це саундтрек до українського мультфільму Викрадена принцеса: Руслан і Людмила, прем’єра якого відбудеться 7 березня 2018 року.

Олексій Завгородній (Позитив) і Надя Дорофєєва озвучили головних героїв мультфільму – Руслана та Мілу. Пісня До зірок стала першим україномовним треком у виконанні гурту Время и Стекло.

– У кліпі До зірок ми не зовсім у своїх образах. Зазвичай ми любимо фан, а тут – дуже класичний стиль, який, на мою думку, нам личить. Я почуваюся справжньою принцесою! І мені дуже подобається образ Позитива. Через сім років існування гурту, я подивилася на нього якось по-особливому. Впевнена, що багато прихильниць будуть приємно вражені, – розповідає Надя Дорофєєва.

Для створення головної пісні анімаційного фільму Викрадена принцеса: Руслан і Людмила підключили цілий пул професіоналів українського шоу-бізнесу. Аранжування створив клавішник гурту Океан Ельзи Мілош Єлич, а інструментальну частину виконали музиканти оркестру Віртуози Києва.

Прем’єра анімаційного фільму Викрадена принцеса: Руслан і Людмила відбудеться 7 березня 2018 року.

Стежити за новинами проекту можна на офіційній Facebook-сторінці, в Instagram-акаунті, а також на сайті мультфільму.
Довідка. Викрадена принцеса: Руслан і Людмила – перший повнометражний мультфільм для українського та міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad.

Фільм знаходиться на стадії виробництва, але права на його прокат попередньо продані на більш ніж 30 територій, включно з Китаєм, Південною Кореєю, Францією, Польщею, Болгарією, Німеччиною, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки.

Мультфільм став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн. грн.
Помилковий заголовок — Lj pshjr – gthif gscyz Dhtvz b Cntrkj erhfїycmrj. vjdj.
15 Лютого, 20:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій