Настільна версія
мова | язык

Дует ПІСКАРЬОВА і БАБАК презентує пісню "МИ ВІДЛІТАЄМ"

16 Лютого, 22:43

Поділитися:

Співачка та вокальний тренер Тетяна Піскарьова разом з переможцем телевізійного шоу "Х-Фактор", співаком Дмитром Бабаком представляють спільну музичну роботу під назвою "Ми відлітаєм". Музику до пісні артисти написали разом, автором слів стала молода поетеса Катерина Костюк, а от саунпродюсером треку виступив засновник студії Tatamusiс, відомий музичний продюсер Микола Сосін.

Цікаво, що сам дует був створений за ініціативою Тетяни Піскарьової, яка почувши наживо голос Дмитра Бабака, зрозуміла, що обов'язково з ним заспіває. Так і сталося! Буквально наступного дня після їхнього знайомства була написана міцна дуетна композиція.

"Ми відлітаєм" - це пісня про стосунки між чоловіком і жінкою, які потрібно берегти, незважаючи ні на що. Обов'язково говоріть один з одним, бо коли жінка мовчить - це означає, що вона втрачає шанс, втрачає любов, втрачає кохану людину..." - говорить Тетяна. 


До речі, нещодавно саме з цією україномовною піснею дует ПІСКАРЬОВА & БАБАК брав участь у білоруському відборі на "Євробачення". За словами артистів, їхнім головним завданням у Мінську було вийти на сцену і круто заспівати рідною мовою, що вони і зробили. 

Як стало відомо, вже 22 лютого у Києві відбудеться презентація відеокліпу "Ми відлітаєм".  
Помилковий заголовок — Letn GSCRFHMJDF s <F<FR ghtptyne' gscy. @VB DSLKSNF"V@
16 Лютого, 22:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон