Настільна версія
мова | язык

LETAY презентують нову пісню «Кохайтесь (Mix 2018)»

17 Лютого, 19:19

Поділитися:

Це нова версія пісні, яка з’явилась майже рік тому, встигла отримати певну популярність і виграти конкурс нових хітів «Хіт-Конвєєр» від телеканалу «М2».

Історія появи пісні доволі драматична. Минулорічний лютий був насправді дуже лютим, принаймні таким він лишився в уяві Іллі Резнікова, який тоді сильно застудився якраз в момент підготовки до пів-фіналу минулорічного відбору на «Євробачення». Врешті другу половину лютого 2017-го року музикант провів у ліжку із температурою. «Було враження, що зима просто фізично вбиває мене» - згадує музикант. «До цього додалися ще переживання щодо непроходження у фінал відбору. Але прийшла весна і все всередині змінилось. І я подумав, що насправді головна весна – все-таки не та, яка в календарі, а та, яка в серці. Так і написалась ця пісня – одразу виникли заспів та приспів… А потім захотілось трошки жарту і виник другий заспів. Відверто кажучи, не мав якихось спеціальних планів щодо треку. Тим більше було приємно, що пісня сподобалась багатьом та виграла «Хіт-Конвеєр».

Пісні було вирішено дати новий поштовх, адже її звучання від початку було свідомо концертним. Доопрацював трек на своїй студії «211» один з кращих музичних продюсерів країни Віталій Телезин.

Одним з призів від конкурсу став відеокліп, над яким працювали відомий кліпмейкер Сергій Солодкий та оператор Юрій Король. Зйомки відбувалися прямо посеред Києва біля набережної в середині листопада. Ілля настільки емоційно завівся, що запропонував режисеру кадр, де він сидить на високому ліхтарі. Це було дуже ризиковано, оскільки не було жодної страховки, але впевненість музиканта всіх переконала і кадр був знятий. Як зізнається сам Резніков, насправді ризикованість цієї затії він зрозумів вже сидячи на верхотурі.
Помилковий заголовок — ДУЕФН ghtptyne.nm yjde gscy. «Rj[fqntcm (Ьшч 2018)»
17 Лютого, 19:19

Поділитися:

navsi100.com

Теги: LETAY, пісня, Кохайтесь

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій