Настільна версія
мова | язык

Весна починається з BARVA

1 Березня, 14:21

Поділитися:

У перший день весни про себе заявив яскравий музичний проект BARVA – це сучасна, танцювальна, україномовна музика в стилі pop-dance.

«Весна починається з барв. Саме тому презентація відбувається з приходом цієї пори року, коли пробуджується все навколо, наповнюється життям і коханням, - розповідає сама виконавиця з псевдонімом BARVA, - Я народилася в березні і святкуватиму ювілейний день народження цього року, а це музичне досягнення стане особливим подарунком для мене. Довго виношувала задум псевдоніму, шукала своє. Те, що буде гармонійно співзвучне зі мною і знайшла».

Співачка BARVA випромінює щирість, посмішку та шалену енергетику позитиву. Псевдонім всесторонньо віддзеркалює її саму – від природності у всьому до сучасного українського колориту.

Дебютний сингл «Тримаєш мене» наскрізь пронизаний любов'ю. Це пульсуючі та енергійні відтінки почуттів: від ніжності та чуттєвості до пристрасті, інтимності та божевільного магнетизму. «Я прагнула, щоб мої пісні звучали в новому сучасному забарвленні і довірилась людям, які допомогли втілити цю ідею в життя. Вони відчули мене і саме завдяки такій злагодженій командній роботі ми отримали добрий результат», - додає співачка. Аранжувальник і саундпродюсер – Віталій Літягін (студія ViLi Records) слова і музика, бек-вокал – Надя Гасюк (Edny) бек-вокал, гітара – Павло Ільницький (Paulman)

«На мій погляд, музика має свої яскраві кольори, як і саме життя, - ділиться думками засновниця проекту. - Наповнюйте світ любов'ю, даруйте посмішку і добро! Живіть яскравими барвами!»
Помилковий заголовок — Dtcyf gjxbyf'nmcz p ИФКМФ
1 Березня, 14:21

Поділитися:

прес-служба

Теги: BARVA, сингл, Тримаєш мене

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван