Настільна версія
мова | язык

Сальма Хайєк перетворилася на зразкову домогосподарку

26 Травня, 12:48

Поділитися:

Популярна в Голлівуді мексиканська акторка Сальма Хайєк зізналася, що на її здивування, заміжжя і народження дитини перетворило її в класичну домогосподарку.

Як розповіла в недавньому інтерв'ю 44-річна зірка таких фільмів як «Від заходу до світанку», «Бандитки», «Фріда» і багатьох інших, тепер вона щовечора самостійно готує вечерю для свого коханого чоловіка, великого бізнесмена Франсуа-Анрі Піно, і отримує від цього колосальне задоволення - пише profinews.com.ua.

Чоловік зірки, до речі, відрізняється вельми вимогливими у плані харчових переваг смаками. На думку Хайєк, вона - домогосподарка в повному сенсі цього слова. Це її анітрохи не турбує, а, навпаки, викликає почуття гордості. З французьким мільярдером світова зірка познайомилася в 2006 році у Венеції. Приблизно через рік стало відомо про вагітність актриси, і пара зробила офіційну заяву про те, що вони збираються одружитися.

Дівчинка, яку назвали Валентина Палома Піно, з'явилася на світ в 2007 році. Однак на наступний рік закохані прийняли рішення розлучитися. На щастя сварка виявилася недовгою, і в 2009 році церемонія одруження все ж відбулася. Весільне торжество було розділене на дві частини: перша пройшла в тихій обстановці в Парижі (дата була обрана відповідна - 14 лютого), а друга - у квітні, під час карнавалу, у Венеції. В даний час щасливе сімейство проживає у столиці Франціі.Raut.ru
Помилковий заголовок — Cfkmvf {fq'r gthtndjhbkfcz yf phfprjde ljvjujcgjlfhre

26 Травня, 12:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр