Настільна версія
мова | язык

Білик у Львові примусили визнати Росію агресором

7 Березня, 19:29

Поділитися:

Співачці Ірині Білик довелося визнати Росії країною-агресором під загрозою зриву концерту у львівській Опері.

Це сталося після того, як праворадикали зайшли до гримерки зірки і вимагали від неї зробити це, повідомляє Zaxid.net.

"Мій чоловік є громадянином Росії, мій син міг би бути громадянином Росії, бо в нього тато – росіянин. Ми вирішили, що наш син – українець. Я знаю точно, що мій чоловік – не агресор. Він, як і тисячі росіян, співчуває Україні", - заявила Ірина.

"Те, що ви одним словом хочете підписати всіх артистів під один шаблон, це неправильно. Можна говорити тільки про те, що політика Росії є агресивна до України. Це є неправильним і ми це засуджуємо. Але в чому винні мільйони росіян, у тому числі і мої родичі, які там живуть?" - обурилася Білик.

"Я не вважаю, що прості люди, які там живуть, є агресорами. Так, політика Росії і її політичної еліти, є агресивна щодо України. Так, Крим має бути наш!", – наголосила співачка.
Як зазначає видання, 6-го березня перед початком концерту близько сотні активістів націоналістичних організацій зібралися на площі перед Львівським театром опери і балету і заблокували вхід.

Близько 19.40 людей почали запускати у приміщення театру, і концерт відбувся.

Уперше активісти заявили про наміри блокувати концерт Білик ще на початку лютого. Причиною стало те, що співачка у 2015 році відвідувала Крим і у 2017 році була гостею ювілею співака Філіпа Кіркорова у Кремлі.

Як відомо, влітку 2017-го через ці самі причини намагалися зірвати концерт Білик в Одесі.
Помилковий заголовок — <skbr e Kmdjds ghbvecbkb dbpyfnb Hjcs. fuhtcjhjv

7 Березня, 19:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій