Настільна версія
мова | язык

Принц Вільям після медового місяця зіграв у футбол

26 Травня, 12:52

Поділитися:

Герцог і герцогиня Кембриджські на вихідних повернулися до Британії після медового місяця на Сейшелах. А вже в понеділок Вільям був помічений в одному з парків під час гри у футбол. Як зазначають таблоїди, спадкоємець британського престолу добре засмаг і в цілому виглядав дуже енергійним і життєрадісним.

Нагадаємо, Вільям - великий шанувальник футболу. Герцог є почесним президентом англійської Футбольної асоціації. Минулого року разом з Девідом Бекхемом він відчайдушно боровся за право проведення мундіалю-2018 в Британії. До речі, саме після цієї спільної, хоча і безуспішної роботи два знаменитих хлопця стали приятелями.

Футболіст із дружиною опинився в списках почесних гостей на "весіллі століття", а днями в деяких виданнях навіть прослизнула інформація, про те що під час візиту до Лос-Анджелесу подружжя герцогів обов'язково заїде "на чашечку чаю" до Бекхемів.

До речі, вчора разом з Кетрін Вільям вперше приступив до виконання офіційних обов'язків - у Букінгемському палаці відбулася зустріч представників королівської сім'ї з президентом США Бараком Обамою і його дружиною Мішель.
Помилковий заголовок — Ghbyw Dskmzv gsckz vtljdjuj vsczwz psuhfd e aen,jk

26 Травня, 12:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин