Настільна версія
мова | язык

Новозеландець надувся і ледь не вибухнув, встромивши в сідницю насос

26 Травня, 12:59

Поділитися:

48-річний водій, послизнувшись, впав прямо на мідний наконечник шланга, в результаті чого той пробив ліву сідницю і почав накачувати тіло стисненим повітрям під тиском в 7 кгс/кв.см.

Водій з Нової Зеландії мало не луснув, як повітряна кулька, коли він випадково сів на шланг, що накачує з насосу стиснене повітря.

Стівен Маккормак стояв на підніжці вантажівки, а в цей час одну з шин накачував автоматичний насос.

Але 48-річний водій, послизнувшись, впав прямо на мідний наконечник шланга, в результаті чого той пробив ліву сідницю і почав накачувати тіло стисненим повітрям під тиском в 7 кгс/кв.см.

"Я відчув, як повітря біжить в моє тіло, і мені здалося, що я зараз вибухну. Я надувався як футбольний м'яч", - розповів постраждалий.

Товариші Маккормака почули його крики, підбігли до нього і перекрили аварійний кран, щоб зупинити нагнітання повітря, розповів співвласник транспортної компанії Роберт Петерсен.

Але за ті кілька хвилин, що Маккормак надувалася, його тіло стало в два рази більше, заявив він.

У лікарню водія доставили з набряком і рідиною в одному з легких. За словами лікарів, стиснене повітря відділило жир від м'язової тканини в тілі пацієнта, але не влучило у його кров. Пошкоджена була і його шкіра - зовні вона потріскалася, усередині ж залишилася м'якою, зазначив сам водій.

Представник лікарні визнав, що інцидент був смертельно небезпечний.
Помилковий заголовок — Yjdjptkfyltwm yfledcz s ktlm yt db,e[yed? dcnhjvbdib d cslybw. yfcjc

26 Травня, 12:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір