Настільна версія
мова | язык

Принц Гаррі відмовився укладати шлюбний контракт

19 Березня, 23:00

Поділитися:

Попри те, що статистика з розлучень у світі не є оптимістичною, британський принц Гаррі таки вірить у вічне кохання. Подейкують, він відмовився укладати шлюбний контракт перед весіллям із американкою Меган Маркл. Про це дізналося The Daily Mail.

"Для Гаррі навіть ніколи не поставало питання, чи укладати йому шлюбний контракт. Він упевнений, що цей шлюб буде міцним, і йому не потрібно нічого підписувати", - розказав один із друзів принца.

Тим часом статки Гаррі оцінюють у 30 мільйонів фунтів стерлінгів, 10 із яких є спадком принцеси Діани, котрий принц отримав, досягнувши 30-річчя.

Що ж до Меган, то упродовж своєї акторської кар'єри, котрою їй довелося пожертвувати заради шлюбу з членом королівської родини, вона встигла заробити приблизно 4 мільйони фунтів стерлінгів.

Як зазначає видання, шлюбні котракти в Британії не мають такої юридичної сили, як, наприклад, у США, але вони дедалі більше беруться до уваги судами під час шлюборозлучних процесів.

Не укладали шлюбного контракту принц Вільям та Кейт Міддлтон. Не укладали свого часу й принц Чарльз та принцеса Діана, і жінці потім довелся дуже тяжко виборювати 17 мільйонів, котрі вона разово отримала при розлученні, та 400 тисяч фунтів стерлінгів аліментів на рік.

У Кенсингтонському палаці відмовилися коментувати цю "приватну справу".

До слова, вийшов перший тізер романтичного фільму про лав-сторі принца Гаррі та Меган Маркл. Нагадаємо, днями відомий порносайт заявив, що терористична організація ІДІЛ заволоділа інтимними фотографіями нареченої принца і тепер шантажує британську корону. Як відомо, весілля має відбутися 19-го травня, і днями Її Величність дала на нього офіційний дозвіл.
Помилковий заголовок — Ghbyw Ufhhs dslvjdbdcz erkflfnb ik.,ybq rjynhfrn

19 Березня, 23:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон