Настільна версія
мова | язык

Клуні знову звів Бреда Пітта з Дженніфер Аністон?

23 Березня, 20:42

Поділитися:

Подейкують, американські актори Бред Пітт і Дженніфер Аністон, які колись давно були одружені, знову зустрічаються. І дякувати за це треба їхньому старому другові, Джорджу Клуні.

Саме він переконав Бреда, що вони з Джен мають дати своїм стосункам іще один шанс.

Про це взнало видання Star, пише Ace Showbiz. "Джордж був першим, хто подзвонив йому (Бреду), коли зазнав краху його шлюб із Енджі. Після того, як Джен та Джастін Теру оголосили про своє розлучення, він умовив Бреда вийти з нею на контакт і дати їхнім стосункам іще один шанс", - повідомив інформатор.

Пітт та Аністон уперше за довгий період зустрілися на одній із "оскарівських" пре-паті в Беверлі-Хіллз.
"Планувалося потім поїхати до оселі Джен, випити чарчину на ніч, але, звісно, Джордж просто підвіз туди Бреда. Вечір, який вони провели разом, був розслабленим і тихим. Вони згадували минуле і багато сміялися. Це ніби старі добрі часи, але ще краще", - розповіло джерело.

Як пише New Idea, Клуні нещодавно вже обмовився своїм друзям, який він радий, що Пітт із Аністон знову зійшлися.

"Джордж завжди терпіти не міг Анджеліну, йому дуже не подобалося, як вона контролювала Бреда упродовж їхнього шлюбу. Йому подобалися Бред і Джен разом, і він був пригнічений, коли вони розійшлися - особливо коли взнав, що це сталося через Енджі, про яку він ніколи не чув нічого доброго", - зазначив співрозмовник видання.

Навіть коли Пітт та Аністон розлучилися, Клуні підтримував зв'язок із актрисою, і вони лишилися близькими приятелями.

Речник Клуні не підтвердив цих чуток. Але поясненням цьому може бути те, що актори поки не хочуть афішувати своєї таємних вечірніх зустрічей.

Нагадаємо, коли розлучення Пітта з Джолі та Аністон із Теру щоразу викликали в Інтернеті шквал гіфок і фотожаб на тему можливого примирення колишніх чоловіка та дружини.
Помилковий заголовок — Rkeys pyjde pdsd <htlf Gsnnf p L;tyysath Fyscnjy&

23 Березня, 20:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)