Настільна версія
мова | язык

Найвідоміша метал-команда планети готує у столиці концерт-сенсацію

4 Квітня, 22:10

Поділитися:

Helloween у Києві: 30 тонн техніки, піраміда і вегетаріанці.

Одна з найвідоміших німецьких пауер-метал-груп – Helloween – 9 квітня підірве столицю єдиним шоу в Палаці Спорту. Якщо ви ще не знали про це, то у вас є зовсім небагато часу, щоб туди потрапити. Колектив виступить в Україні в рамках світового турне Pumpkins United. Культові учасники Helloween вперше за багато десятиліть зберуться разом і вийдуть на сцену в рамках групи. Тільки уявіть: Енді Деріс і Міхі Кіске на вокалі, Кай Хансен, Міхаель Вайкат і Саша Герстнер на гітарах, Маркус Гросскопф і Дані Льобле у ритм-секції... «Таке буває тільки раз у житті! Це буде концерт-сенсація!» – пророкують фани, які з'їжджаються на майбутнє шоу з усієї України.

Спеціально для столичного шоу до Палацу Спорту доставлять 30 тонн техніки. Стіни цього майданчика раніше не бачили такої кількості світла і звуку. На сцені збудують подіум у вигляді піраміди. Оператори будуть знімати концерт і транслювати його на екрани. Під час шоу будуть використовувати багато спеціальних фішок і секретів, які до концерту не розголошуються. На складний монтаж за найпозитивнішими прогнозами вже закладають добу, але не виключають, що процес може затягнутися.

Також стали відомі фрагменти побутового райдеру музикантів. Команда Helloween прибуде до нас у складі 18 чоловік. Хлопці дуже чутливі до руху повітря, тому за 10 хвилин до початку шоу просять відключити кондиціонери. Музикантам повинні надати на концерт 25 середніх рушників. Але – увага! – всі вони повинні бути темних, нейтральних кольорів. Не дай бог зі смужками або веселим орнаментом!

Що стосується їжі, то в команді є люди, які не переносять гриби, є і вегетаріанці. Директор колективу наполягає на тому, щоб страви готували відповідно до цих уподобань. Але уточнює, що меню не повинно обмежуватися салатом і картоплею фрі! «Будь ласка, не ховайте бекон у салати, вегетаріанці знайдуть м'ясо», – попереджає менеджер групи.

У гримерках музикантів мають бути вода, кола, апельсиновий сік, чай і знежирене молоко. Не відмовляють хлопці собі і в солодощах: булочки з маслом, тортики, печиво йдуть на ура. Йогурти і шоколад теж схвалюються. А ось на обід чекають салати, гамбургери, курячі крильця або суп.
Ще один важливий пункт: музиканти не їдять із пластику, якщо вирішите пригостити їх із такого посуду, нарікайте на себе. Все повинно подаватися виключно у фарфорі. Особливі примхи є в сигаретах: мають бути Marlboro, обов'язково червоні. З міцних напоїв – дві пляшки віскі Jack Daniel's і пляшка джину Bombay Sapphire. Крім цього ще дві хорошого червоного вина – Barolo або Amarone della Valpolicella – і лід. А ось після концерту музиканти просять ящик пива у пляшках німецького виробництва, американського не повинно бути навіть близько.

Нагадаємо, за свою 30-річну кар'єру група Helloween випустила 15 студійних і 3 «живих» альбома, продала більше 8 млн дисків, заробила 14 золотих і 6 платинових нагород, виступала на різних фестивалях перед півмільйонною аудиторією фанів. Команда здійснила масштабні світові тури в компанії Iron Maiden, Black Sabbath, Dio, Slayer і Оззі Осборна. Helloween грали на острові Борнео, в бразильському місті Манаус і навіть на висоті 10600 футів, у найвищій столиці світу – місті Ла-Пас у Болівії.
Квитки: http://kvartal-concert.com/afisha/helloween-pumpkins-united-world-tour-20172018-9-4-2018
Помилковий заголовок — Yfqdsljvsif vtnfk-rjvfylf gkfytnb ujne' e cnjkbws rjywthn-ctycfws.
4 Квітня, 22:10

Поділитися:

прес-служба

Теги: концерт-сенсація, Helloween, Київ

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій