Настільна версія
мова | язык

Рекордсмен і саундпродюсер Юрій Лич в дуеті з Shir Yeshim заспівав про здоров’я

5 Квітня, 12:05

Поділитися:

"Зичимо здоров'я всім!" - так називається трек нового зіркового дуету, приурочений до Всесвітнього дня Здоров'я 7 квітня.

Саундпродюсер Юрій Лич має на своєму рахунку 200 записаних дисків (рекорд, який внесено в Книгу Рекордів України). Ще до кар'єри саундпродюсера, він багато працював вокалістом у відомому фольклорному дуеті "Два Юрка", також у рок-групі XX-століття.

Юрій Лич:"Я щасливий створювати прекрасну музику. У цій пісні я виступив не тільки саундпродюсером, але й взяв участь, як вокаліст разом з Shir Yeshim, авторкою та співачкою, яка створює музику душею". Пісня записана та створена в США на видатній студії Oshermix.

"Я розумію, як складно бути вокалістом. Справжнім вокалістом. Тому що сам побував у цій шкурі неодноразово. Знаю, яка це відповідальність та важка праця. Це не просто спів, а щось набагато більше, - стверджує саундпродюсер. -- Тому, коли вокалісти співають в нашій студії, ми з дружиною завжди намагаємося допомогти. У нас неординарний підхід до своїх обов'язків, ми не любимо застосовувати стандартний набір загально встановлених правил та висловів. Але у підсумку вокалісти завжди отримують ідеальний варіант звучання свого голосу».

Дует Юрій Лич та Shir Yeshim з великою радістю представля.ють нову пісню «Зичимо здоров’я всім!»
Помилковий заголовок — Htrjhlcvty s cfeylghjl.cth >hsq Kbx d letns p Ыршк Нуыршь pfcgsdfd ghj pljhjd’z
5 Квітня, 12:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)