Настільна версія
мова | язык

Амаль Клуні стала героїнею травневого номеру журналу Vogue

10 Квітня, 20:44

Поділитися:

Дружина відомого голлівудського актора Джорджа Клуні Амаль, яка підтримує чоловіка у його благодійності, стала героїнею травневого номера журналу Vogue і розповіла про своє особисте життя.

У інтерв’ю 40-річна Амаль повідомила, що їхні діти, двійнята Елла і Олександр, які народилися у червні 2017 року вже почали вимовляти перші слова.

"Вони вимовляють "мама" і "тато". Джордж подбав, щоб "мама" - було їх першим словом", - повідомила правозахисниця журналістам. У розмові Амаль також розповіла про труднощі, з якими вона зіткнулася після народження малюків і про те, як зараз організувала свій день.

"З шостої до восьмої години ми проводимо час з дітьми на своєму ліжку. В цей час я не підходжу до телефону. Коли я годувала грудьми, було важче - дітей то двоє. Я використовувала всілякі подушки і гаджети", - зізналася Клуні.

Для культового fashion-фотографа Енні Лейбовіц зіркова дружина позувала в елегантних нарядах від топових дизайнерів, а також продемонструвала свій робочий костюм. Нагадаємо, нещодавно подружжя Клуні разом з іншими відомими зірками  вийшли на марш заради життя.

Помилковий заголовок — Fvfkm Rkeys cnfkf uthjїyt. nhfdytdjuj yjvthe ;ehyfke Мщпгу

10 Квітня, 20:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)