Настільна версія
мова | язык

Одна із найяскравіших груп десятиліття повертається до Києва!

23 Квітня, 19:47

Поділитися:

Три роки фанати чекали, що група Thirty Seconds to Mars (30 секунд до Марса) повернуться до столиці України. Їх прохання почуті! 30 квітня, в київському Палаці Спорту. 

Гурт братів Лето презентує новий альбом «Walk On Water». Це одна з головних музичних подій 2018, де меломани всієї країни зберуться перед величезною сценою, щоб на власні очі почути Джареда Лето та неймовірну музику групи. Група продала більше 15 мільйонів альбомів і продають арени і стадіони по всьому світу! Вони отримали численні нагороди упродовж усієї своєї кар'єри, включаючи премій MTV, нагороду Billboard Music і володарі світового Рекорду Гінеса за найдовший тур в істоії світової рок-музики!

Концерт у Києві стане частиною величезного туру в підтримку альбому «Walk On Water». Два роки група працювала над накопиченим матеріалом, а єдиний сингл презентували в 2017, на церемонії нагородження MTV VMA в Америці. Всі попередні альбоми вибивалися на вершини чартів та ставали платиновими, так що прогнозуємо «Walk On Water» успіх ще до виходу.

Thirty Seconds to Mars відзначена неймовірною кількістю нагород: 25 премій, серед яких «Краща рок-група», «Краща інтернаціональна група», «Краща альтернативна група». За довгі роки гурт дійсно добився небувалого успіху на музичному терені, за рахунок чого стала легендою альтернативного року. З 1998 року 30STM написали достатньо хітів, щоб грати на концерті тільки їх. Так що крім нового альбому у Києві обов'язково прозвучать улюблені шанувальниками пісні: «The Kill», «This Is War», «Attack» і «A Beautiful Lie».

Замовити та купити квитки на THIRTY SECONDS TO MARS можливо онлайн через інтернет. Оплата готівкою можлива при покупці в касі або у кур'єра (при замовленні квитків з доставкою).

Помилковий заголовок — Jlyf sp yfqzcrhfdsib[ uheg ltcznbksnnz gjdthnf'nmcz lj Rb'df!
23 Квітня, 19:47

Поділитися:

прес-служба

Теги: Thirty Seconds to Mars, концерт, Київ

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон