Настільна версія
мова | язык

«DZIDZIO Контрабас» отримав «Золоту Дзиґу»!

24 Квітня, 23:56

Поділитися:

Цього року глядачі могли зробити свій вибір та проголосувати на сайті за найкращий український фільм Національної кінопремії «Золота Дзиґа». 

Серед претендентів було 10 фільмів, що були в українському кінотеатральному прокаті впродовж 2017 року та вважаються найуспішнішими за касовими зборами і кількістю глядачів.

Повнометражна комедія «DZIDZIO Контрабас» (режисер Олег Борщевський) стала переможцем у номінації «Вибір глядача»!
На урочистій церемонії вручення нагород Другої Національної кінопремії, що відбулася 20 квітня, Дзідзьо (Михайло Хома) разом з командою фільму були нагороджені статуеткою “Золота Дзиґа” та відзначені зі сцени словами підтримки від Міністра культури Євгена Нищука.

Михайло Хома був дуже зворушений цією відзнакою, подякувавши мамі, знімальній команді фільму та глядачам, які віддали свої голоси за «DZIDZIO Контрабас» і тим самим ще раз підтвердили успіх фільму.

«Ця номінація дуже важлива, бо все, що ми робимо, ми робимо для людей. Люди, дуже вам дякую, бо ви дали нам найважливішу номінацію – вибір глядача. Дуже дякую нашій команді і хочу сказати: українське кіно – буде!» - сказав автор ідеї, продюсер та виконавець головної ролі Дзідзьо (Михайло Хома).
Помилковий заголовок — «ВЯШВЯШЩ Rjynhf,fc» jnhbvfd «Pjkjne Lpb\e»!

24 Квітня, 23:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій