Настільна версія
мова | язык

Роббі Вільямс з'їв торт дружини до того, як вона задула свічки

27 Травня, 00:24

Поділитися:

Музикант Роббі Вільямс, не знаючи про "тортовий етикет", скуштував торт дружини ще до того, як вона задула на ньому свічки.

Співак Роббі Вільямс був змушений вибачитися перед дружиною за те, що спробував її торт до того, як вона задула на ньому свічки.

Соліст групи Take That Роббі Вільямс запросив дружину Аїду Філдс в розкішний англійський ресторан The Fat Duck. Там він збирався відсвяткувати її день народження. А на наступний день Роббі зізнався, що був трохи нетерплячий, поки чекав обслуговування.

"Я скуштував торт Аїди, - кається Роббі. - Я не знав, що існує "тортовий етикет". Виявляється, ви повинні чекати свічок. Їх треба запалити, потім заспівати пісню, потім задути, потім різати торт... Вибач, Аїда".

До речі, також співак зазначив, що на наступний день він пройшов 16 кілометрів, щоб спалити калорії. Він наполегливо тренується, щоб не бути найтовстішим членом групи Take That в майбутньому турі.

Співакові вже вдалося скинути 19 кілограмів в процесі підготовки до гастролей. Роббі нещодавно приєднався до групи, яку покинув в 1995 році. Він займається з тренером, який змушує його співати під час занять на біговій доріжці.
Помилковий заголовок — Hj,,s Dskmzvc pэїd njhn lhe;byb lj njuj? zr djyf pflekf cdsxrb

27 Травня, 00:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків