Настільна версія
мова | язык

Пишнотіла Ешлі Грем знялась у рекламі купальників: фото без ретуші

3 Травня, 23:27

Поділитися:

Одна з найвідоміших манекенниць світу Ешлі Грем може втомлюватись від насичених робочих буднів, адже її часто запрошують на зйомки для відомих глянців. Проте модель plus-size демонструє не тільки апетитні форми, але й целюліт.

Кожна жінка переймається за власну фігуру та не полюбляє, коли в мережі публікують знімки, на яких видно не ідеальні форми. У світі моди це питання постає значно гостріше, оскільки на обкладинках журналу селебрітіз виглядають розкішно. Відтак знані красуні всіляко уникають папараці, які можуть зробити фото в їх повсякденному житті, показавши не зіркові "луки" та не ретушовані знімки.

Однак пишнотіла модель Ешлі Грем не страждає від комплексів та всіляко демонструє своє тіло. Ба більше, манекенниця надихає всіх жінок у світі не соромитись своєї фігури. Варто зазначити, що це успішно вдається моделі, оскільки прихильники Ешлі Грем купують купальники з її реклами та діляться своїми знімками з зіркою.

Цього разу знаменитість вирішила показати не редаговані знімки. Колекцію купальників назвали "Сила папараці", повідомляє The Huffington Post.

Я сподіваюся, ці фотографії вселять у кожній жінці безстрашну впевненість, щоби всі були щасливі у своєму тілі та насолоджувалися кожним моментом. І байдуже, хто на них дивиться,
– пояснила Ешлі Грем.

На знімках Ешлі Грем не приховує целюліт, який так дошкуляє більшості жінок світу. Однак це не стало причиною редагування знімків. Бути справжньою – це красиво. Коли йдеться про моє тіло, мені нема чого приховувати,
– додала Ешлі Грем.



Помилковий заголовок — Gbiyjnskf Tiks Uhtv pyzkfcm e htrkfvs regfkmybrsd^ ajnj ,tp htneis
3 Травня, 23:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій