Настільна версія
мова | язык

Спекотна прем'єра! Захар представив хіт у стилі поп-реггетон "Доктора дай!"

16 Травня, 12:13

Поділитися:

Цей хіт про літній відпочинок, який не закінчується ніколи! Він про сонечко, море, пляж, коктейлі і про неї - спекотну красуню, яка розпалює почуття, зводить з розуму, крутить голову. Ця дівчина-вогонь своїми пристрасними рухами і звабливим тілом може довести до такого стану, коли знадобиться кваліфікована медична допомога! 

"Доктора дай!" - авторська композиція Захара, яку він написав у березні і відразу записав на студії ViLi Records. Саунд-продюсером треку традиційно став Віталій Літягін, який вже три роки працює над усіма піснями продюсерського центру NAVSI100.

Захар: "Наразі ми ще не знімали повноцінний кліп на "Доктора", але сумно під час прослуховування пісні вам не буде! Ми створили бомбезне лірик-відео, яке розважить глядачів і вони захочуть подивитись його знову!"

Запальний хіт "Доктора дай!" покликаний розфарбувати українське літо латиноамериканськими барвами, адже у ньому переплелась поп-музика із реггетоном. Пісня матиме ще дві версії: англійську та польську. Можливо, співак ще наважиться переспівати його іспанською.

Викликай "Доктора" одним кліком плеєра YouTube і не забудь поділитись цим хітом з друзями у соцмережах!

Помилковий заголовок — Cgtrjnyf ghtvэ'hf! Pf[fh ghtlcnfdbd [sn e cnbks gjg-htuutnjy @Ljrnjhf lfq!@
16 Травня, 12:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій