Настільна версія
мова | язык

Найсвітліша співачка України TARABAROVA чекає первістка

21 Травня, 23:02

Поділитися:

TARABAROVA розповіла про свою вагітність.

Сьогодні найсонячніша співачка України TARABAROVA поділилася радісною новиною: дівчина чекає первістка.
У соціальних мережах, в яких артистка регулярно виставляє кадри зі свого життя, жодного натяку на вагітність. Уміло підібрані повсякденні образи і концертні костюми допомагали TARABAROVA приховувати це. Зараз, будучи вже на шостому місяці, співачка розповіла журналістам про найщасливіший стан у житті кожної жінки, який ще більше надихає її на творчість:

«Неможливо передати, що я зараз відчуваю. У мені б'ється нове життя, маленький Всесвіт! У мене піднесений настрій і я надихаюсь – пишу майже кожного дня! Точно знаю: у моєї дитини велике, чуйне і добре серце, тому що новий альбом ми пишемо разом...», – прокоментувала TARABAROVA.
Робити творчу паузу співачка поки не планує. Усього місяць тому TARABAROVA презентувала новий відеокліп на сингл «Маніфест», в якому танцювала разом з балетом. 

Складні хореографічні постановки та 100 відсоткова віддача на четвертому місяці вагітності викликали захоплення у всієї знімальної групи. А результат перевершив усі очікування. Зараз артистка активно гастролює по Україні та проводить багато часу в студії, працюючи над новим матеріалом. А вже завтра TARABAROVA з'явиться на червоній доріжці легендарної музичної премії «Золота Жар-птиця» у статусі номінантки.
Помилковий заголовок — Yfqcdsnksif cgsdfxrf Erhfїyb ЕФКФИФКЩМФ xtrf' gthdscnrf
21 Травня, 23:02

Поділитися:

прес-служба

Теги: TARABAROVA, вагітність, первісток

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин