Настільна версія
мова | язык

ДіКапріо пішов "по жінках"?

27 Травня, 00:39

Поділитися:

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо, схоже, від душі насолоджується свободою після свого чергового розставання з моделлю Бар Рафаелі. 36-річного красунчика бачать то з однією дівчиною, то з іншою.

Під час Каннського фестивалю, наприклад, Лео відривався з 23-річною зіркою серіалу "Пліткарка" Блейк Лайвлі. За обіймами парочку сфотографували на яхті Стівена Спілберга, пише "ОК!".

А ось у Монако поряд із ДіКапріо раптом вигулькнула інша жінка – цього разу брюнетка на ім'я Наталі, пише "NY Daily News".

Познайомившись в елітному пляжному клубі, Лео та незнайомка усамітнилися в одному з будиночків із видом на Середземне море, подалі від допитливих очей.

Щоправда, єдиний предмет одягу, який скинув з себе актор, був капелюх. Утім, навіть у цьому інформатор угледів підтвердження того, що ДіКапріо почувався затишно в такому товаристві.

Ймовірно, в калейдоскопі нових знайомств Лео поталанить розгледіти потенційну маму для своїх майбутніх дітей. Адже, подейкують, Бар він покинув саме через небажання народжувати йому нащадків, пише "The Showbiz Spy".

За свідченням одного з джерел, ДіКапріо був не проти одружитися з Рафаелі, але хотів, щоб вона народила йому діточок. Проте зосереджена на кар’єрі Бар квапитися з вагітністю не захотіла.

"Вона знає, що отримає небагато модельних контрактів із вагітним животиком… Лео такий злий, що фактично сказав їй "відвалити" – він почувається так, ніби згаяв із нею свій час", - розповів інформатор.
Помилковий заголовок — LsRfghsj gsijd @gj ;syrf[@&

27 Травня, 00:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван