Настільна версія
мова | язык

Топ 5 голлівудських зірок, які вільно розмовляють українською

4 Червня, 22:42

Поділитися:

Голлівуд славиться зірками українського походження. Проте лише деякі з них згадують про своє коріння. Вони стали відомими на весь світ, але вільно розмовляють українською, пишаються власним походженням і поширюють українські традиції.

1. Джек Паланс
Джек Паланс – відомий американський актор, що грав у фільмах «Бетмен», «Відчайдушні», «Трамвай бажання та інші». Проте його справжнє ім’я – Володимир Палагнюк, а народився він у родині українських емігрантів.

Актор вільно розмовляв українською і протягом життя брав участь в українському житті США. А у 2004 році його хотіли нагородити званням «Народний артист Росії», від чого від відмовився, наголосивши, що він – українець.

2. Мілла Йовович
Про українку Міллу Йовович чули і знають усі. Мілла народилася у Києві, а у 5 років емігрувала з батьками у США.

Мілла, справжнє ім’я – Милиця, відома у всьому світі. Проте вона завжди пишається своїм походженням. Дівчина навіть записала свої музичні альбоми, у яких є українські пісні.

3. Стівен Спілберг
Стівен Спілберг, відомий американський кінорежисер, має українське походження. Його батько родом із Кам’янця-Подільського, а мати – з Одеси. Саме тому Стівен ще з дитинства засинав під українські колискові. А коли Спілберг відвідав Україну, то сказав: «Нарешті я вдома».

4. Кетрін Винник
Кетрін Винник – відома канадська та голлівудська акторка. Вона стала відомою завдяки серіалу «Вікінги», а також з’явилася у серіалі «Доктор Хаус».

Цікаво, що Кетрін аж до восьми років не володіла англійською, оскільки в сім’ї спілкувалися виключно українською мовою. Ще з дитинства акторка вступила до «Пласту», а також професійно займалася українськими танцями, чим любить похвалитися у різних телешоу.

5. Віра Фарміга
Ця американська акторка теж має українські корені. Вона пишається своїм українським походженням і розповідає про українську культуру. А у 2004 році Віра зіграла американку українського походження у фільмі «Торкаючись зла».
Помилковий заголовок — Njg 5 ujkksdelcmrb[ pshjr? zrs dskmyj hjpvjdkz.nm erhfїycmrj.

4 Червня, 22:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій