Настільна версія
мова | язык

"Секс-бомби" Хадід і "діва" Джей Ло потрапили до списку найгарячіших жінок

15 Червня, 22:19

Поділитися:

Журнал Maxim, як він робить це уже 18 років поспіль, назвав імена щасливиць, котрі в цьому році отримали звання найгарячіших жінок планети. Най-найгарячішою, нагадаємо, видання проголосило фігуристу кралечку Кейт Аптон, а тепер оприлюднило імена решти 99.

Усього, як пише сайт Maxim, було виділено п'ять умовних категорій. До "Секс-бомб", зокрема, увійшли відомі моделі, зокрема Джіджі та Белла Хадід, Ірина Шейк, Кендалл і Кайлі Дженнер, Хлоя Кардашян.

До найгарячіших "Дів" потрапили Дженіфер Лопес, Ріанна, Бейонсe, Нікі Мінаж, Селена Гомес, Тейлор Свіфт, Ріта Ора та інші представниці шоубізнесу.

Найсексуальнішими "Екранними сиренами" стали Алісія Вікандер, Марго Роббі, Емілія Кларк, Скарлетт Йохансон, Дженніфер Лоуренс, Елль Феннінг, Різ Візерспун та інші.

Категорія "Кумедні дівчата" охопила представниць комедійного жанру, зокрема в ній телезірка Кріссі Тейген.

А от якби Меган Маркл не вийшла за британського принца Гаррі, вона би, може, теж була б "екранною сиреною". Але тепер, коли вона стала герцогинею Сассекською, то посідає місце серед "важковаговиків" - "Сильні гравці". Окрім неї, там опинилися Амаль Клуні, перша леді США Меланія Трамп та "перша донька" - Іванка.

Помилковий заголовок — @Ctrc-,jv,b@ {flsl s @lsdf@ L;tq Kj gjnhfgbkb lj cgbcre yfqufhzxsib[ ;syjr

15 Червня, 22:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків