Настільна версія
мова | язык

Fox шукає режисера для «Росомахи»

27 Травня, 13:07

Поділитися:

Два місяці тому Даррен Аронофскі відмовився знімати сіквел «Росомахи» з Х'ю Джекман. З тих пір студія Fox продовжує пошуки кандидата в режисерське крісло проекту. Кількість претендентів звузилося до 8 осіб. Серед них Даг Лайман і Джастін Лін.

Повністю вісімка виглядає так: Даг Лайман, Джеймс Менголд, Джастін Лін, Антуан Фукуа, Марк Романек, Жозе Паділья, Гевін О'Коннор і Гарі Шор.

Найгучнішим ім'ям є Даг Лайман. Він знімав першу частину трилогії про Джейсона Борна; на його рахунку бойовик «Містер і місіс Сміт», фантастика «Телепорт» та політичний трилер «Гра без правил».

Джеймс Менголд, що зарекомендував себе як різноплановий режисер, зняв романтичну комедію «Кейт і Лео», драму «Перерване життя», містичний хоррор «Ідентифікація», біографічний фільм «Переступити межу» і вестерн «Потяг на Юму». Його комедійний бойовик «Лицар дня» заслуговував на більше - фільм зібрав всього 260 мільйонів у світовому прокаті.

Джастін Лін прославився завдяки франшизі «Форсаж». П'ятий фільм серії вже зібрав в світовому прокаті понад 500 мільйонів доларів. Передбачалося, що Лін займеться постановкою чергового «Термінатора», але у зв'язку із заморожуванням кар'єри Арнольда Шварценеггера майбутнє продовження туманне.

Антуан Фукуа відомий як режисер «Тренувального дня», який приніс «Оскар» Дензлу Вашингтону. Режисер зняв модернізовану версію пригод короля Артура, трилер «Стрілець», а ось «Бруклінські поліцейські» не стали хітом. Довгий час Фукуа намагався екранізувати історію наркобарона Пабло Ескобара.

Марк Романек - не найкраща кандидатура для великого студійного проекту. Режисер відмовився знімати «Людину-вовка», незважаючи на те, що проект вже був у самому розпалі. Колишній кліпмейкер Романек відомий своєю драмою «Фото за годину», а також атмосферної екранізацією роману «Не відпускай мене». «Росомаха» може стати пробою пера в жанрі бойовика для режисера.

Жозе Паділья зробив собі ім'я на бойовику «Елітний загін», який отримав «Золотого ведмедя» Берлінського кінофестивалю. Якщо режисера затвердять в якості постановника «Росомахи», то це буде вже другий проект, який Паділья прийме від Даррена Аронофскі: раніше Жозе пропонували зняти рімейк «Робокопа», до якого довгий час був прикріплений Аронофскі.

Гевін О'Коннор зняв поліцейський трилер «Гордість і слава», а в цьому році у нього виходить картина «Воїн», де на рингу зіткнуться два набирають популярність актора Том Харді і Джоел Едгертон.

Гарі Шор - саме невідоме ім'я в списку. За нього нехай говорить трейлер до фільму, над яким працював молодий режисер. Його дія розвивається в Японії - як і дію «Росомахи». Наскільки відомо, проект так і залишився на стадії трейлера.
Помилковий заголовок — Ащч ierf' ht;bcthf lkz «Hjcjvf[b»

27 Травня, 13:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків