Настільна версія
мова | язык

Клуні визнали найдорожчим актором у всьому світі

19 Липня, 01:01

Поділитися:

Американський актор Джордж Клуні, який днями постраждав у аварії, має новину, яка поліпшить його настрій - він став найбільш високооплачуваним актором за версією Forbes.

Першу сходинку в "The Celebrity 100" 2017-го року посів боксер Флойд Мейвезер, який заробив 285 мільйонів доларів, а от друга дісталася "срібному лисові" Джорджу.

Про це повідомляє сайт Forbes.
За минулий рік Клуні став багатший на 239 мільйонів, повернувшись до списку найдорожчих селебрітіз уперше з 2010-го року. Щоправда, чудовим результатом він завдячує не своїм роботам у кіно, а продажу компанії з виробництва текіли, яку колись заснував зі своїм другом, чоловіком Сінді Кроуфорд Ренді Гербером.

Серед найдрожчих селебрітіз також опинилися гурти U2, Eagles, Depeche Mode і Rolling Stones, співачки Пінк та Lady Gaga й інші зірки.

Нагадаємо, нещодавно до скарбнички трофеїв Джорджа Клуні додалася нагорода "За досягнення впродовж життя" від Американського кіноінституту. Промову на церемонії виголошувала його дружина Амаль, зворушивши 57-річного актора до сліз.
Помилковий заголовок — Rkeys dbpyfkb yfqljhj;xbv frnjhjv e dcmjve cdsns

19 Липня, 01:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків