Настільна версія
мова | язык

Бейонсе підігріла чутки про свою вагітність

24 Липня, 23:59

Поділитися:

Зірка разом з чоловіком Джей Зі відпочиває в Італії.

Зіркове подружжя Бейонсе та Джей Зі, донька яких кумедно відреагувала на фото батьків у стилі "ню", вирушили на розкішний відпочинок до Італії, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Насичений графік гастролей пари не став на заваді відпочинку артистів. Фотографіями з їхнього вікенду поділилося видання DailyMail.

Зіркова пара відпочиває на розкішній яхті. Вже декілька тижнів у Мережі обговорюють округлий животик Бейонсе, який вона показала під час концерту. Прихильники та ЗМІ підозрюють, що зіркова пара очікує на появу ще одної дитини.

Проте ані Бейонсе, ані її чоловік, репер Джей Зі, не прокоментували цієї інформації. Підігріла чутки про вагітність і поїздка співаків до Італії. Пара відпочивала на яхті, насолоджуючись один одним. А папараці ж зняли кадри, на яких Бейонсе постійно вміло прикриває свій живіт то одягом, то рушником.

Для прогулянки на яхті артистка обрала чорний купальник та сині шорти. Пляжний образ Бейонсе доповнила чорною накидкою, капелюхом та окулярами. Лежачи біля чоловіка, вона прикрила свій живіт смугастим пледом, чим і привернула неабияку увагу журналістів.

Помилковий заголовок — <tqjyct gslsuhskf xenrb ghj cdj. dfusnyscnm

24 Липня, 23:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків