Настільна версія
мова | язык

10 головних модних трендів осені 2018

31 Липня, 22:34

Поділитися:

Дізнайтесь, що для нас приготувала мода у новому холодному сезоні.

Нещодавно світові дизайнери презентували нові колекції осінь-зима 2018-2019, тож ми вирішили познайомити вас з головними модними трендами холодного сезону. Протягом останніх 5-ти років мода пропагувала практичність, невимушеність та комфорт. Що представляють собою осінні тренди - читайте далі.

БАХРОМА
Восени у моді буде довга бахрома, що елегантно розвівається вітром. Бахрома може бути на пальто, сукні, спідниці та навіть сумці.

НЕОНОВІ КОЛЬОРИ
Весняно-літні пастельні відтінки відійдуть на задній план. Особливо популярними стануть кислотний лаймовий, рожевий та синій відтінки. Завдяки такій палітрі можна міксувати яскраві осінні луки, які приковуватимуть погляди.

КЛІТИНКА
Проста та класична клітинка не здає своїх позицій і залишається у тренді восени 2018-го. Обирайте клітинку будь-яких відтінків. Модно також створювати образи, поєднавши два різні види клітинки в одному образі.

АКЦЕНТ НА ТАЛІЇ
Допоможуть підкреслити лінію талії стильні шкіряні пояси. Особливо популярними у холодному сезоні стануть максимально широкі пояси з масивною пряжкою.

ПОНЧО
Пончо та різноманітні накидки з цупкої тканини були в моді 2 роки тому і повернулися у 2018-ому, аби зробити ваш найпростіший осінній лук ефектним та затишним.

СТИЛЬ МОТОГОНЩИКА
Восени спортивний стиль набере нових обертів. Ugly-sneakers та mom-jeans замінить одяг “як у мотогонщика”. Такий образ вже встигла приміряти діва української естради Тіна Кароль.

ЛЕДІ В ЧОРНОМУ
Діставайте улюблену чорну сукню, і ви точно будете у тренді! Радимо також придбати чорний шкіряний тренч, легінси з еко-шкіри та чорну спідницю-олівець, і сміливо міксувати елегантні тотал-блек луки.

УЛЬТРАКОРОТКІ СУКНІ
Відвертість у стилі 70-х проявилась у дизайнерів під час створення неймовірно коротких міні-суконь. Особливо актуальними будуть моделі у дрібні квіти та відтінку металік. Доповніть образ стильними ботфортами або туфлями у стилі гротеск.

ТОТАЛ-ДЕНІМ
Денім не вийде з моди восени 2018-го. Улюблені джинси, комбінезон, сарафан та спідниця стануть головними атрибутами модниць, що ведуть динамічне життя в місті.

ЯСКРАВІ ПАНЧОХИ
Панчохи різноманітних відтінків можуть бути як щільними, так і майже прозорими. Такий аксесуар допоможе створити креативний образ, що виражатиме вашу індивідуальність. Комбінуйте яскраві панчохи з сукнями або спідницями нейтральних відтінків.

Помилковий заголовок — 10 ujkjdyb[ vjlyb[ nhtylsd jctys 2018

31 Липня, 22:34

Поділитися:

Дарія Андрійчук, www.1plus1.ua

Теги: мода, тренди, сезон

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій