Настільна версія
мова | язык

Українські зірки розповіли про улюблені місця в Києві

27 Травня, 13:32

Поділитися:

Відомі українці розповіли, які місця у Києві їм особливо дорогі. Такі спогади тепер можна переглянути у проекті "Київ: улюблені місця знаменитостей".

За допомогою сервісу Google Карти тепер можна здійснити віртуальну подорож по Києву разом з українськими артистами, художниками, письменниками і вченими.

У проекті взяли участь співаки Джамала, Святослав Вакарчук, Олександр Пономарьов, Фоззі, Ані Лорак, Фагот, письменниця і співачка Ірена Карпа, письменники Марина і Сергій Дяченки, Лада Лузіна, художник Михайло Хіміч, філософ Мирослав Попович, режисер і сценарист Давід Черкаський, скульптор Костянтин Скритуцький, телеведуча Катя Осадча, хореограф Григорій Чапкіс,  боксер Віталій Кличко та відомий радіоведучий та джазоман Олексій Коган.

Тепер, наприклад, можна дізнатися, де лідеру групи "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку призначила перше побачення улюблена жінка, яке місце надихає фантастів Сергія і Марину Дяченків, де мріє жити письменниця Лада Лузіна. І це лише кілька прикладів того, як багато різноманітної інформації про своє місто тепер можна знайти в інтернеті.

 Проект реалізований на базі Google Карт з використанням інтерфейсу програмування додатків - API (application programming interface), який дає можливість вбудовувати Карти Google на веб-сторінки і додавати користувача контент на карту. API Карт Google - це безкоштовна служба, доступна для будь-якого веб-сайту.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrs pshrb hjpgjdskb ghj ek.,ktys vscwz d Rb'ds

27 Травня, 13:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій