Настільна версія
мова | язык

23-річна пухлогуба одеситка виборола корону "Міс Україна Всесвіт"

15 Серпня, 22:41

Поділитися:

23-річна білявка Карина Жосан перемогла у фіналі конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт", який відбувся 14-го серпня в одному з готелів столиці.

Її відома конкурентка Ганна Дурицька, яка є єдиним свідком смерті російського політика Бориса Нємцова, стала третьою віце-міс.

Імовірна коханка чоловіка Ані Лорак, Яна Беляєва, до топ-5 не потрапила.

До речі, цього року серед членів журі була гімнастка Ганна Різатдінова. А гостей заходу своїми виступами розважали Tayanna, "НеАнгели", Даша Астаф'єва, Alyosha тощо.

На етапі підготовки до конкурсу Карина Жосан відповіла на стандартні запитання до фіналісток: про улюблені книжки, благодійність, любов тощо.

Так, за словами дівчини, саме цього року вона вперше взяла участь у благодійній акції. Це було в Кенії. "Це лише початок! Мені б дуже хотілося мати можливість реалізуватися в цьому в рідній країні, так як подібна проблема, на превеликий жаль, нам теж не чужа", - зазначила міска.
На прохання охарактеризувати себе трьома словами, Карина зазначила:

"Цілеспрямована, чуйна, відповідальна. І, як кажуть у нас в Одесі: І це тільки раз!".Також дівчину запитали, що врятує світ, якщо не краса.

"У мене перманентне ставлення до цього визначення. Я вважаю, що світ врятує розум і почуття міри, але якщо при цьому розум буде гарний собою, то наші шанси на порятунок тільки збільшаться", - заявила Карина.
А ще Жосан розказала про любов у її житті.

"З самого мого народження я перебуваю в атмосфері абсолютної любові. Любов в сім'ї, любов у вихованні і формуванні мене як особистості. Любов - головна рушійна сила людини, і все в моєму житті, за що б я не бралася і чим би не займалася, спровоковано великою силою любові", - запевнила білявка.
Помилковий заголовок — 23-hsxyf ge[kjue,f jltcbnrf db,jhjkf rjhjye @Vsc Erhfїyf Dctcdsn@

15 Серпня, 22:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон