Настільна версія
мова | язык

Зірка "Таксі" може стати калікою після кривавої бійки у Москві

21 Серпня, 23:23

Поділитися:

Актора виписали з лікарні.

Зірка стрічки "Таксі" пробув у стаціонарі майже три тижні. Як повідомляє Telegram-канал Mash, тепер Насері доведеться тривалий час відвідувати офтальмолога, оскільки у нього сильно пошкоджене око.
Окрім того, лікарі порадили актору робити регулярні вправи для очей та призначили тривалу реабілітацію.

Зірку стрічки "Таксі" Самі Насері побили у московському караоке-барі у ніч на 5 серпня. З кулаками на актора полізли хлопці з Білорусі. Як стало відомо пізніше, конфлікт почався через мікрофон для караоке, який не поділив Насері і білоруський відвідувач закладу.
Актора сильно вдарили по обличчю, він отримав серйозну травму ока. У результаті бійки Насері знадобилося хірургічне втручання. Подейкували, що у результаті отриманих травм Насері навіть міг втратити зір.

У нього був діагностований перелом орбіти ока, і в ході бійки було пошкоджено саме хворе око. Про це пише Telegram-каналі Mash. Відомо, що вчора Насері була проведена операція по заміні кришталика ока. Вона тривала десять годин.

"Страшно, що кришталик може не прижитися. Тоді Самі осліпне на одне око", - зазначено в повідомленні.
Через інцидент в клубі у актора виникли не тільки проблеми зі здоров'ям, але також зірвався контракт на зйомку фільму. Схоже, російські реалії приносять французу одні невдачі.

Відповідно до джерела, інцидент за участю зірки на даному етапі займається місцевий дільничний, всі учасники бійки вже були знайдені поліцією раніше.
До медиків 57-річний Насері, який отримав кілька ударів по обличчю і руці, якою закривався від атаки караоке-співаків з Білорусі, звернувся тільки на наступний ранок після інциденту. Лікарі НДІ Скліфосовського діагностували у француза черепно-мозкову травму. Зазначається, що разом з актором в барі перебував і його брат.
Помилковий заголовок — Pshrf @Nfrcs@ vj;t cnfnb rfksrj. gsckz rhbdfdjї ,sqrb e Vjcrds

21 Серпня, 23:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон